Dealer webshop
Nederland / Nederlands

Gallagher elektrische afrasteringen

Gallagher 

Gallagher is wereldwijd de nummer 1 voor elektrische afrasteringen! 

Lees verder

Farming Toys

Farming Toys

Kijk je ogen uit in de wereld van Farming Toys, landbouwminiaturen om te verzamelen en mee te spelen! 

Lees verder

Pulsara

Pulsara

Het merk Pulsara is een complete range elektrische afrasteringen.

Lees verder

Word ook Gallagher Dealer!

Gecertificeerde Gallagher Dealers verkopen Gallagher oplossingen aan klanten overal ter wereld. Ze zijn top of the bill in hun eigen markt en hebben hun competentie bewezen in sales, installatie, onderhoud, integratie and service en support.

meer over dealer worden

 

 

 

Onze merken

 

Gallagher Europe

Gallagher Europe is een internationale handelsonderneming met een superieur agri-assortiment. Met meer dan 100 werknemers en een dealernetwerk in bijna alle Europese landen werken wij aan de verspreiding van al onze merken.

Ons doel is om alle dierhouders de meest veilige en duurzame oplossing te bieden met het grootste gebruikersgemak. Daarom is het vernieuwen en verbeteren van producten een hoofdzaak bij Gallagher. De toepassing van nieuwe technieken in onze producten is cruciaal en is dan ook de continue uitdaging in onze bedrijfsvoering. Onderscheidend is onze aanpak hierin: we ontwikkelen en verbeteren al onze producten vanuit de behoefte van de gebruiker.

Het succes van onze dealers is ons succes. Daarom bieden wij een compleet, hoog kwalitatief assortiment. Of u nu een A-merk wilt verkopen, of meerdere merken of zelfs een eigen label. Gallagher Europe biedt als enige een totaalconcept in elektrische afrasteringen.