Dealer webshop
Nederland / Nederlands

Nieuws

5 artikel(en)

per pagina

De lente is begonnen, de temperaturen worden weer aangenaam en de zon breekt vaker door. Rokjesdag is al aangekondigd en de bikini kan weer worden opgezocht! Maar bent u er klaar voor?

Vergeet Linda, vergeet Faya, hier is het Gallagher Dieet®!

Lees meer

De eind 2014 gelanceerde website gallagher.eu was genomineerd voor de Magento Imagine Awards. Na een spannende prijsuitreiking in Las Vegas, is op 12 april de website als beste website in de categorie B2B User Experience benoemd.

Lees meer

Kramp en Gallagher bundelen krachten

17 feb. 2015 17:31:43

Kramp en Gallagher Europe zijn een partnerschap aangegaan voor de distributie van Gallagher producten in heel Europa. De kwaliteitsproducten op het gebied van elektrische afrastering zijn nu via Kramp verkrijgbaar.

Lees meer

Stichting Mariën Zathe uit Kollumerzwaag, Nederland gebruikt een Gallagher-afrastering voor haar paddocks, rijbak en wei. We kregen van hen deze indrukwekkende foto en een mooi verhaal over hoe ze ervoor zorgen dat hun afrastering altijd op orde is. 

Lees meer

De tweede editie van de grootste verkiezing op het gebied van hippische producten is gewonnen door Gallagher Europe in de categorie Weide.

Lees meer

Tags:

5 artikel(en)

per pagina