Kramp en Gallagher Europe zijn een partnerschap aangegaan voor de distributie van Gallagher producten in heel Europa. De kwaliteitsproducten op het gebied van elektrische afrastering zijn nu via Kramp verkrijgbaar.

“De samenwerking met Gallagher betekent dat we nu het complete assortiment afrastering kunnen aanbieden voor onze klanten in Europa”, vertelt Bart Joling van Kramp. “Met Gallagher als specialist ben ik ervan overtuigd dat we elkaar perfect aanvullen in de markt. Voor elke type afrastering kunnen onze klanten nu terecht op www.kramp.com.”

Gallagher is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen. Het bedrijf ontwikkelt de producten vanuit een agrarische visie en de uiteindelijke gebruikers worden nauw bij nieuwe innovatieve oplossingen betrokken. Het doel van Gallagher is steeds betere producten te bieden die de verwachtingen van de klant overtreffen.

Sytie Dijkstra van Gallagher Europe is eveneens zeer content met de samenwerking. “Met Kramp als partner kunnen we, door het brede internationale distributienetwerk, nu een breed publiek kennis laten maken met onze producten. Zowel Gallagher als Kramp hebben kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Het is wat dat betreft een logische stap dat we nu samen optrekken.”

Over Kramp

Kramp is een groothandel in technische onderdelen en service die een compleet assortiment levert aan dealers en reparatiebedrijven in landbouw, tuin- en bosbouw. Dankzij een uitgebreid assortiment, een hoge voorraadpositie, snelle levering en een perfecte e-businessoplossing is Kramp een betrouwbare en niet weg te denken partner voor haar klanten. Kramp, dat is opgericht in 1951, houdt zijn hoofdkantoor in Varsseveld en is actief in vrijwel alle Europese landen.  

Over Gallagher Europe

Gallagher Europe is de exclusieve distributeur van het merk Gallagher in Europa. Gallagher is wereldwijd het grootste merk in elektrische afrasteringen en biedt oplossingen die toepasbaar zijn in de paarden-, vee-, wild- en de schapenhouderij, maar ook om huisdieren binnen of buiten te houden. Gallagher staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Daarmee wordt maximale zekerheid, gebruikersgemak en optimale veiligheid voor alle dieren gewaarborgd.