De eind 2014 gelanceerde website gallagher.eu was genomineerd voor de Magento Imagine Awards. Na een spannende prijsuitreiking in Las Vegas, is op 12 april de website als beste website in de categorie B2B User Experience benoemd.

De prijswinnaars werden bepaald door consultants van Magento. De website van Gallagher scoorde tijdens de beoordeling zeer positieve reacties van de jury. De jury was vooral enthousiast over de klantvriendelijkheid, dynamische content, de innovatieve interface en interactieve mogelijkheden voor de eindgebruiker. Gallagher zit met deze website dichter dan ooit op haar eindgebruiker, terwijl ze wel gebruik blijft maken van haar distributiekanaal, de dealer.

Sytie Dijkstra over de gewonnen award: “Een ongelooflijke opsteker dat we door Magento in Las Vegas zijn geprezen voor onze online strategie die onze eindgebruiker centraal stelt. Samen met onze dealers creëren we een volledige customer journey waarmee we ook online onze klanten succesvol bedienen. Voor ons is deze prijs een duidelijke bevestiging voor het door ons ingezette pad. Daarom zijn we nu extra gedreven om de strategie, samen met onze partner MediaCT en onze dealers, tot nog grotere hoogtes te brengen.”

www.gallagher.eu

Op de website van Gallagher.eu kan de eindgebruiker naast het vinden van informatie over de producten, ook advies inwinnen over het plaatsen van een afrastering of het onderhouden ervan. Het meest innovatieve en de grootste toegevoegde waarde voor de eindgebruiker is de configurator. De eindgebruiker kan hier door middel van Google maps zijn/haar eigen weide intekenen en direct online een advies op maat ontvangen voor een complete elektrische afrastering.

Magento Award Ceremony 2016